21833
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21833,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-5.1.6.1562191211,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Royal National Orthopaedic Hospital – Stanmore

The Scope

 

Receptek were selected to work with Architects BDP to design and deliver Reception Desks and Nurse Stations for this complete new build.

82. RNOH
85. RNOH
48. RNOH

Designers Comment

 

“It was a pleasure to work with BDP on this project and the result is an all new product solution! Watch this space as we will be launching this product in the coming months. What shall we call it….The Stanmore!”

Related Projects

1. Royal Free Hosp

Royal Free Hospital

24. Oaks hospital

Oaks Hospital

Receptek proposed the use of recycled glass for the worktops on the main reception desk. The net result is stunning with what appears and feels like stone yet without the typical joining issues associated with stone. It was a real challenge to maintain the overall design intent and balance the budget. But we did it.

Kent Institute of Medicine & Surgery