22395
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22395,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-5.1.6.1562191211,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Private Hospital Buckhurst Hill

Private Hospital Buckhurst Hill

The Scope

 

This private healthcare client turned to Receptek to design, manufacture and install the reception desks and associated storage items / tea points for this project.

LSI_HollyHouse
Private Hospital Buckhurst Hill
Private Hospital Buckhurst Hill

Designers Comment

 

“This project proves that simple can be beautiful. I think that the straight reception desk shown opposite is one of the most stunning installations we have ever done. A new standard is emerging in this sector.”

Related Projects

University College London Hospital Macmillan Cancer Centre

University College London Hospital Macmillan Cancer Centre

36. Chelsea Westminster

Chelsea & Westminster Hospital

Receptek proposed the use of recycled glass for the worktops on the main reception desk. The net result is stunning with what appears and feels like stone yet without the typical joining issues associated with stone. It was a real challenge to maintain the overall design intent and balance the budget. But we did it.

Kent Institute of Medicine & Surgery