21890
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21890,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-5.1.6.1562191211,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Sir Robert Ogden Macmillan Centre

The Scope

 

Receptions desks, feature walls, medical supply units, storage units and worktops.

Sir Robert Ogden Macmillan Centre 2
Sir Robert Ogden Macmillan Centre
Sir Robert Ogden Macmillan Centre 1

Designers Comment

 

“The care of cancer patients calls for intelligent design whilst remaining compliant and practical. This project is up there with the best globally and provides a superb treatment environment.”

Related Projects

Nottingham NHS Treatment Centre 5.jpg Nottingham NHS Treatment Centre

Nottingham NHS Treatment Centre

Receptek proposed the use of recycled glass for the worktops on the main reception desk. The net result is stunning with what appears and feels like stone yet without the typical joining issues associated with stone. It was a real challenge to maintain the overall design intent and balance the budget. But we did it.

Kent Institute of Medicine & Surgery

1. Royal Free Hosp

Royal Free Hospital